6 Φεβρουαρίου 2010

Το μεγαλείο του μπάσκετ

Ενημερώθηκα για την επίσκεψη των οπαδών μας χτες στην προπόνηση του μπάσκετ, φευγαλέα από κάποιο δελτίο ειδήσεων και για να πω την αλήθεια ξαφνιάστηκα διότι δεν είχα μάθει αυτά, που ακολούθησαν του αγώνα με το Μαρούσι (αν και το είδα τοματς από την τηλεόραση).
Επίσης ξαφνιάστηκα και από την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος σύμφωνα με τα γραφόμενα του τύπου μπήκε στα αποδυτήρια μαινόμενος κατά των πάντων, καθώς και από το πρωτοσέλιδο της Πράσινης, το οποίο ήταν πολύ άστοχο.
Δυστυχώς τέτοια αντιμετώπιση δεν την άξιζε αυτή η ομάδα ( η οποία έχει περάσει στα όρια του μύθου), ουσιαστικά  από αυτούς που τη δημιούργησαν. Η προσφορά των αδερφών Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό είναι γνωστή ιδιαίτερα στους οπαδούς της ομάδας μας καθώς και η αναγνωρισή τους από το σύνολο του φίλαθλου κόσμου. Η πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια, παρά τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα τους, είχε μια βασική αρχή: το σεβασμό των αθλητών και των αντιπάλων.
Αυτό που αναγνωρίζεται από όλους είναι το ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια και οι παίχτες, που έχουν παίξει στην ομάδα έβλεπαν και βλέπουν τον Παύλο και το Θανάση σαν γονείς και αυτοί από την πλευρά τους έκαναν και κάνουν τα πάντα ώστε όλοι στην ομάδα να αισθάνονται καλά και ικανοποιούσαν κάθε επιθυμία.
Η ενέργεια αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε αφορμή για την αντίδραση του κόσμου μας και την επίσκεψη στίριξης της ομάδας. Η αντίδραση αυτή ουσιαστικά εξέφρασε το κοινό Παναθηναϊκό αίσθημα. Κατά τη γνώμη μου η ώριμη αντιμετώπιση από τους οπαδούς αυτής της κρίσης, θα καταγραφεί στις μεγάλες στιγμές στην ιστορία της ομάδας και θα αποφορτίσει και τους παίχτες για τη συνέχεια.
Αυτό που με προβληματίζει μετά το χθεσινό είναι η επόμενη ημέρα στα διοικητικά της  ομάδας. Όλοι μας πιστεύμε ότι θα υπάρχει συνέχεια, όταν θα αποφάσιζαν να σταματήσουν τα αδέλφια...
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει πρώτα από όλα να κερδίσει το σεβασμό μας και αυτό δεν κερδίζεται με τέτοιου είδους αντιδράσεις, η πορεία άλλωστε της οικογένειάς του τόσα χρόνια μπορεί να τον διδάξει...

Δεν ξέρω αν η ομάδα φέτος θα καταφέρει να βρει το δρόμο της και να πάρει κάποιον τίτλο, στη δική μου καρδιά πάντως μετά από αυτό που έγινε έχει πάρει όλους τους τίτλους...

Και να μην ξεχνιόμαστε συνεχίζουμε να ψηφίζουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: