20 Ιουνίου 2009

Ανίκανοι διοικούντες.......

Τελικά η ξεφτίλα των ερασιτεχνών, που διοικούν την ομάδα μας δεν έχει τελειωμό, όχι γιατί έχασαν κάποιους παίχτες, έστω και από τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί διέρρεαν στο τύπο ότι είναι σίγουρη η μεταγραφή. Η ήττα είναι σε επικοινωνιακό επίπεδο και αποδεικνύει περίτρανα ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται από ΜΜΕ. Για παράδειγμα και για τον Μπομπό τα ΜΜΕ είχαν παρουσιάσει ότι είχε σχεδόν κλείσει στον Ολυμπιακό, όταν όμως βγήκε ο πρόεδρος της Τουρκικής ομάδας και είπε ότι δεν υφίσταται θέμα δεν.... άνοιξε μύτη και καμία κριτική δεν ασκήθηκε από τους "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους, για δήθεν φιάσκο κ.λ.π.
Από τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έγραφα ότι οι διοικούντες μας κορόιδευαν, όταν μας έλεγαν ότι το καλοκαίρι οι τιμές θα πέσουν και ότι υπάρχει κρίση στις μεγάλες ομάδες (είδατε τι κρίση υπάρχει στη Ρεάλ?), απλά δεν ήθελαν να πάρουν παίχτες γιατί δεν ήθελαν να βάλουν χρήματα.
Δεν μπορεί πέρυσι να παίρνεις το Μελλίση δίνοντας 2.000.000 (εάν είναι πραγματικά) και φέτος να κολλάς στα 500.000 επιλέον για να κλέισεις τον Κατσουράνη, έναν παίχτη ο οποίος είναι δεδομένο τι μπορεί να προσφέρει και χωρίς περίοδο προσαρμογής.
Δεν είναι δυνατό να εκθέτεις τον προπονητή σου για να δικαιολογήσεις τη δική σου ανικανότητα να κλείσεις έναν παίχτη. Έβγαλαν τον Τεν Κάτε χτες γιατί ξέρουν ότι έχει αποδοχή από την πλειοψηφεία του κόσμου, να μιλήσει για τις μεταγραφές.
Η γνώμη μου είναι ότι με τον Ένχελαρ στα χαφ η ομάδα θα άλλαζε επίπεδο, τελικά ο παίχτης χάθηκε, όμως δεν είναι ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο και υπάρχει ακόμη χρόνος. Αυτό, που με φοβίζει πραγματικά είναι ότι δεν υπάρχει θέληση από τους διοικούντες για να ενισχυθεί η ομάδα πραγματικά.
Στα διάφορα sites που μπαίνω, διαβάζω μηνύματα από εξοργισμένους οπαδούς μας, τα οποία γράφουν να μην ανανεώσουμε τα διαρκείας. Δεν ξέρω εάν αυτή είναι η λύση, γιατί όπως έχω ξαναγράψει η δύναμη μιας ομάδας είναι το γεμάτο γήπεδο, αυτό που ξέρω είναι θα καθυστερήσω να το ανανεώσω. Έτσι και αλλιώς το ΟΑΚΑ είναι πολύ μεγάλο γήπεδο και σίγουρα θα βρώ εισητήριο και μετά το τέλος της προθεσμίας. Ίσως είναι ένας τρόπος να στείλουμε ένα μήνυμα.
Οι διοικούντες έχουν χρόνο μπροστά τους να διορθώσουν τα πράγματα και μακάρι να το κάνουν. Να είστε σίγουροι ότι θα βγω από αυτό εδώ το blog και θα τους ζητήσω συγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: