26 Ιουνίου 2009

Συγνώμη..

Τελικά οι διοικούντες της ομάδας μας φρόντισαν να με διαψεύσουν σε λιγότερο από 5 ημέρες και έκαναν αυτό που ονειρεύονται οι οπαδοί της ομάδας μας, δηλαδή να φέρουν ποιοτικούς παίχτες από τη μία και μεγάλα ονόματα από την άλλη.
Γι' αυτό το λόγο θέλω να ζητήσω συγνώμη για την κριτική που τους έκανα και να τους πω ότι οι κινήσεις τους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και ότι δεν θα πρέπει να σταματήσουν εδώ.
Όσον αφορά τους παίχτες που πήραμε μέχρι τώρα, ο Σισέ είναι γνωστός για το τι μπορεί να κάνει, είναι ένας παίχτης παγκόσμιου επιπέδου. Βέβαια υπάρχουν ενδιασμοί από κάποιους για τους σοβαρούς τραυματισμούς, που είχε και στα δύο πόδια. Όμως είναι πολύ μεγάλη τιμή για την ομάδα μας να αγωνίζονται σε αυτή παίχτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Κατσουράνης είναι ένα πολυεργαλείο, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις το ίδιο καλά, αν και κατά τη γνώμη μου ο Τεν Κάτε θα τον χρησιμοποιήσει στην άμυνα για να δώσει την ηρεμία που έλειψε από πολλά παιχνίδια πέρυσι.
Ο Λέτο είναι ένας παίχτης με απίστευτο ταλέντο, με προβληματικό όμως χαρακτήρα, για τον οποίο πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε είναι ο κατάλληλος για να τον διαχειριστεί και ας λένε κάποιοι ότι δεν θα αντέξουν πολύ καιρό μαζί. Κατά τη γνώμη μου ο Λέτο είναι πολύ καλύτερος από τον Ίβανσιτς για ένα και μόνο λόγο, έχει εύκολη την ντρίπλα πάνω στη γραμμή ενώ ο Ίβ δεν την έχει καθόλου και στη θέση αυτή έιναι το α και το ω.

Τώρα θέλουμε δεξί μπακ, επιθετικό και στόπερ και να αφήσουμε την ομάδα στα χέρια του Ολλανδού, αυτός ξέρει τον τρόπο να κάνει την ομάδα να πετάει.

Θέλω να πω κάτι τελευταίο για τον Γκούμα. Ο Γκούμας έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα τόσα χρόνια όμως από τη στιγμή που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή θα πρέπει να το πάρει απόφαση και να δεχτεί αυτά που του προσφέρει η διοίκηση για να παραμείνει από άλλο πόστο στην ομάδα. Γιατί αν όπως λέγεται ήταν αυτός που διέρρεε στον τύπο ότι γινόταν στα αποδυτήρια, τότε του φέρθηκαν με πολύ καλό τρόπο.
Κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Αλβέρτη και λένε ότι δεν του άξιζε τέτοιο τέλος από τον Παναθηναϊκό, όμως πέστε μου πότε μαθεύτηκε κάτι για τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ? Ο πραγματικός αρχηγός όχι μόνο δεν διαρρέει στους δημοσιογράφους πληροφορίες αλλά είναι αυτός, ο οποίος τους κρατάει μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: