14 Φεβρουαρίου 2009

Βγενόπουλος, ο λαλίστατος........




Είχα γράψει, ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθώ, με το τι έγινε στο <<κάτι σαν γιορτή>> για τα 100 χρόνια, για τα λάβαρα του μπάσκετ, το Βγενόπουλο και όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στην ΠΑΕ. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι η ίδια η ΠΑΕ με εξέπληξε ευχάριστα, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της σε θέματα scouting με τους Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κριστόφ Βαζέχα, Ρενέ Χένρικσεν καθώς και τον Ολλανδό Πιτ Κάιζερ, όμως με αυτό το θέμα θα το θίξω σε άλλο άρθρο.
Οι πολυμετοχικοί (εξαιρούνται πάντα οι Γιαννακόπουλοι), αφού προσπάθησαν να μας πείσουν, ότι δεν μας συνέφερε να κάνουμε μεταγραφές το Γενάρη, ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία (κάνοντας τη διαφορά των 12 βαθμών να φαίνεται φυσιολογική και νομότυπη) και αφού έκαναν τις υποδείξεις τους στον προπονητή για το ποιοι παίχτες πρέπει να παίζουν, τα θαλλάσωσαν και στη γιορτή, που προσπάθησαν να διοργανώσουν στις 2/2/2009 στο κλειστό ΟΑΚΑ. Βέβαια ο κόσμος τους τιμώρησε δια της απουσίας του, διότι έλάχιστοι πείστηκαν ότι η γιορτή αυτή ήταν αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους του Παναθηναϊκού.
Όλα ετοιμάστηκαν με προχειρότητα και βιασύνη και αυτό αποδυκνείεται από το σοβαρό λάθος που έγινε κατεβάζοντας τα λάβαρα της ομάδας μπάσκετ. Εντάξει ο σκηνοθέτης δεν ήξερε και δεν όφειλε να ξέρει, όμως κάποιος μέσα από την ΠΑΕ δεν επιθεώρησε τις ετοιμασίες? και αν ναι σίγουρα δεν ήταν Παναθηναϊκός, γιατί ο οποιοσδήποτε οπαδός μας βρεθεί στο ΟΑΚΑ, το πρώτο πράγμα, που βλέπει είναι τα λάβαρα της ομάδας, ξέρει τι αντιπροσωπεύουν και καμαρώνει γι' αυτά. Και έχει δίκιο ο Θανάσης που φωνάζει και διαμαρτύρεται.
Τώρα ας πάμε στο κ. Βγενόπουλο, ο οποίος μας πουλάει Παναθηναϊκοφροσύνη για να προωθεί τα συμφέροντά του. Ο κύριος αυτός μας έλεγε πριν ένα χρόνο ότι η ΠΕΚ θα βοηθήσει εκτός από το ποδόσφαιρο και τα τμήματα του ερσιτέχνη. Μετά από ένα χρόνο έχει δώσει ελάχιστα χρήματα στα ερασιτεχνικά τμήματα και πάλι ο Θανάσης έβγαλε το φίδι από τη τρύπα. Απόδειξη το τμήμα πόλο στο οποίο οι παίχτες έκαναν αποχή,σας παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από το άρθρο ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ του πράσινου τύπου στις 11/2/2009 :

Απλήρωτοι Α.Ε 2

Πριν από αρκετό καιρό είχαμε γράψει για την ομάδα πόλο του Τριφυλλιού που όπως κάθε χρόνο οι πολίστες παρέμεναν απλήρωτοι.
Ε, αφού για ακόμη μια φορά οι πολίστες κατέφυγαν στη λύση της αποχής από την προπόνηση πήραν τις εγγυήσεις ότι θα πάρουν άμεσα τον έναν από τους τρεις μήνες που τους οφείλεται ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρουν και τα υπόλοιπα χρήματα.
Βέβαια όλα αυτά σε μια χρονιά που το τμήμα της υδατοσφαίρισης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του όντας στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος της Α1.
Δεν είναι όμως μόνο το τμήμα του πόλο. Υπάρχουν και άλλα τμήματα στα οποία οι αθλητές δεν έχουν δει ακόμα το χρώμα του χρήματος και αναμένουν στο ακουστικό τους… Ελπίζουμε να δοθεί γρήγορα μία λύση και για αυτούς γιατί μιλάμε για ποσά εξευτελιστικά μικρά.

http://www.prasinostipos.gr/index.cfm/doc/2009/cat/20


Που είναι τα λεφτά κύριε <<Αμπράμοβιτς>> συγνώμη κύριε Βγενόπουλε που θα βάζατε στον ερασιτέχνη?

Εδώ να κάνω μια επισήμανση για τον ερασιτέχνη, ότι τα λεφτά που απαιτούνται για να γίνει μέλος ένας απλός οπαδός είναι σεβαστό ποσό, ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ίσως ο Θανάσης θα πρέπει να το δει από άλλη σκοπιά το θέμα, ίσως θα πρέπει να βρουν κάποια φόρμα με την ΠΑΕ να μας κρατάνε κάποιο ποσό (π.χ. 50 €) από τα διαρκείας και να το δίνουν στο ερασιτέχνη, κάτι ανάλογο με αυτό, που γίνεται στον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός έχει αλλάξει, ο οπαδός-πελάτης είναι αυτός, που συντηρεί την ομάδα και όχι ένας μεγαλομέτοχος.Κατά τη γνώμη μου αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος, ώστε τελικά να μην πεφτουμε στην ανάγκη του κάθε κ. Βγενόπουλου.

Επίσης εάν θυμάστε για τα 80 εκατομμύρια € της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είχε δηλώσει ότι αν δεν καλυφθεί από την ΠΕΚ θα το καλύψει μόνος του. Απ' ότι ανακοίνωσαν το ποσό δεν καλύφθηκε όλο.
Επίσης πριν ένα χρόνο είχε βγει παρέα με τους Γιαννακόπουλους σε ένα παραλήρημα Παναθηναϊκοφροσύνης (2.000.000 πράσινες καρδιές) για να μας πείσει για την πλυμετοχικότητα. Τώρα είναι απέναντι τους, προφανώς γιατί οι άνθρωποι ξέρουν καλά το χώρο και ότι με ευχολόγια και μεγάλα λόγια δεν γίνεται δουλειά. Εάν δεν ρίξεις λεφτά και δεν ελέγξεις το παρασκήνιο τουλάχιστον για να έχεις ίση μεταχείρηση δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Επίσης είχε πει κάποια στιγμή, ότι δεν θέλει να ασχολείται με την ομάδα και ότι είναι η τελευταία φορά, που μιλάει δημόσια για τον Παναθηναϊκό, από τότε έχει βγει πολλές φορές, με αποκορύφωμα κατά την γνώμη μου τη συμβουλή στον προπονητή για τη διατησία και τους παίχτες, που πρέπει να χρησιμοποιεί.
Επίσης τον ενοχλούν τα υβριστικά συνθήματα της κερκίδας και μας απειλεί ότι θα αποχωρίσει εάν οι οπαδοί δεν σταματήσουν. Δεν είμαι υπέρ των συνθημάτων αυτών αλλά μέχρι να φτάσει ο Βγενόπουλος σε επίπεδα προσφοράς τέτοια ώστε να μπορεί να έχει απαιτήσεις από τους οπαδούς θα περάσει πολύς καιρός προσφοράς. Αλλιώς ας πάρει τα χρήματά του και ας πάει σε άλλη ομάδα για εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του.
Όπως διαβάζετε ασχολούμαι μόνο με το Βγενόπουλο διότι αυτός είναι λαλίστατος και μας γεμίζει υποσχέσεις, ενώ δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 σχόλιο:

liamis είπε...

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ.