3 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Νο 2... άρθρο από τους greenwebfans

Σας παραθέτω αυτούσιο ένα άρθρο από τους greenwebfans, που αποδυκνύει ότι η σκέψη των οπαδών του Παναθηναϊκού δεν μπαίνει σε καλούπια.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Νο 2...

Η ηχηρή ΑΠΟΥΣΙΑ του απλού κόσμου του Παναθηναϊκού από τη σημερινή εκδήλωση για τα 100 χρόνια, ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ και ελπίζουμε να μην αφήσει αδιάφορο κανέναν από όσους ανακατεύονται με τα διοικητικά του Συλλόγου και κυρίως της ΠΑΕ που είχε αναλάβει τη διοργάνωση.

Οι χιλιάδες άνθρωποι ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ στο ΟΑΚΑ έστειλαν άλλο ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους. Αυτή η σπάνια ράτσα ανθρώπων, ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ, που δεν καλουπώνονται, δεν παραμυθιάζονται, δεν χαλιναγωγούνται και ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΧΛΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, έγραψαν και πάλι τη δική τους εκδοχή ΓΙΑ ΟΛΑ.

Όποιος δεν απόρησε, όποιος δεν στενοχωρήθηκε, όποιος δεν κάνει την αυτοκριτική του για την εικόνα αυτή και γενικότερα για όσα ΔΕΝ έγιναν μέσα στο χρόνο αυτό για να γιορτάσουμε όπως αξίζει την ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ μας, μάλλον έχει ανέβει σε λάθος τρένο.

Να στείλουμε κι εμείς με τη σειρά μας το μήνυμα του κόσμου αυτού προς ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ... Ο Λαός του Παναθηναϊκού σας έβαλε στην ΠΑΕ για να την βγάλετε από τη γυάλα, ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Δυτυχώς, με την εκδήλωση αυτή η οποία ήταν από την αρχή ως το τέλος ένα τεράστιο λάθος τόσο σαν σύλληψη όσο και σαν υλοποίηση (επικοινωνιακά ας μην το σχολιάσουμε καν) ολοκληρώθηκε το... εορταστικό πλάνο για τα 100 χρόνια με έναν τρόπο που ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ 498 ΤΙΤΛΩΝ.

Το παρήγορο είναι ότι 100 χρόνια ιστορίας δεν κλείνονται σε κουτάκια ούτε γιορτάζονται στιγμιαία. Τα γιορτάζουμε κάθε μέρα, όλη μέρα μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το ιωβηλαίο του Συλλόγου μας και στο μέλλον. Με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ, όπου θα μας δοθεί ΟΛΩΝ μια τελευταία ευκαιρία να κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει και αρμόζει στο τριφυλλάκι μας, έστω και ετεροχρονισμένα, έστω και σε τοπικό επίπεδο (στο λεκανοπέδιο) .

Δεν θα λέγαμε τίποτα για τα λάβαρα ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στο όνομα της "ενότητας" των τμημάτων, αν δεν ήταν κρεμασμένα ολόγυρα μπάνερς χορηγών κι λοιπές μπούρδες. Στην τελική, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΉΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ;

Τι άλλο να πούμε πια. Το κερασάκι σε μια πικρή τούρτα γενεθλίων!

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2200

Δεν υπάρχουν σχόλια: