19 Φεβρουαρίου 2009

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στο περιοδικό της UEFA


Δείτε το video με τη συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη στο περιοδικό του uefa.com στην παρακάτω διεύθυνση: http://www1.uefa.com/magazine/edition=801228/newsid=801228/videopopup.html

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησα να αγωνίζομαι και πριν γίνω ακόμη επαγγελματίας και η ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί. Μεγάλωσα με αυτόν το σύλλογο. Εφυγα από την Ελλάδα και πραγματοποίησα το όνειρό μου, παίζοντας σε δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Μετά από αυτό η μόνη ομάδα στην οποία ήθελα να επιστρέψω ήταν η πρώτη μου ομάδα, ο Παναθηναϊκός, επειδή μεγάλωσα εδώ και είναι αληθινά σημαντικό κλαμπ για μένα. Το γεγονός ότι ήμουν αρκετά χρόνια εδώ, μετά έφυγα και γύρισα δείχνει πόσο σημαντικός είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει για μένα αυτή η ομάδα».
Η συνέντευξη δόθηκε με φόντο τα τρόπαια του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Ευχαριστούμε Γιώργο για ότι έχεις προσφέρει στην ομάδα έως τώρα..
♣♣♣♣

2 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Από του λίγους Παναθηναϊκούς που αγωνίζονται στην ομάδα..αυτός μαζί με τον Γκούμα το έχουν αποδείξει έμπρακτα..Την πονάει την φανέλα που φοράει και δεν έχει περάσει και λίγα φορώντας την πράσινη φανέλα..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραγκούνης παίζει με την ψυχη του για την ομαδα,την ποναει την φανελα.Αλλα δυστηχως τι να τους κανεις τους αλλους που παιζουνε μονο για τον εαυτο τους και το μονο που τους νοιαζει ειναι τα λεφτα και σε ποια μεγαλύτερη ομαδα θα πανε(βλέπε Κωνσταντινου).

Οι μονοι που αξιζουνε να φορανε την φανέλα του ΠΑΟ για εμένα ειναι ο Galinovic,Ο Μαντζιος,Ο Καραγκούνης.Αυτοι μονο νοιαζονται και μπραβο τους.