13 Απριλίου 2009

Ζήτω το Ελληνικό Ποδόσφαιρο....



Οι περισσότεροι χθες έπαιξαν για την ιστορία τους... κατά τα άλλα τους ενδιέφερε όλοι οι αγώνες να αρχίσουν την ίδια ώρα για το αδιάβλητο των αποτελεσμάτων. Δείτε και το σύστημα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα
Οι δικοί μας πάλι τα ίδια... ένα τσουβάλι ευκαιρίες και από γκολ τίποτα. Όταν το ίδιο πράγμα γίνεται μία φορά είναι ατυχία, όταν όμως επαναλαμβάνεται και γίνεται συνήθεια τότε πρόκειται δυστυχώς για ανικανότητα. Όταν στην επίθεση δεν έχεις το εύκολο γκολ (πόσο μάλλον το γκολ...) δεν πας πας πουθενά.
Πρέπει οι πολυμετοχικοί να καταλάβουν ότι χωρίς μεταγραφές ουσίας δεν γίνεται τίποτα. Άφησαν ξεβράκωτη την ομάδα το Γενάρη και ήταν όλο υποδείξεις στον προπονητή για το ποιούς παίχτες πρέπει να χρησιμοποιεί και το μόνο που ξέρουν να δηλώνουν στους δημοσιογράφους δεξιά και αριστερά είναι ότι δεν υπάρχει όριο στο μπάτζετ.
Για να σας δούμε το καλοκαίρι κύριοι με τα πολλά λεφτά και την Παναθηναϊκοφροσύνη....

Ένα μεγάλο μπράβο στους οπαδούς του Πανσερραϊκού για τον τρόπο που υποστίριξαν την ομάδα τους και για το ότι παρόλο που έπεφταν κατηγορία δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και στο τέλος χειροκρότησδαν και τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: