27 Απριλίου 2009

Έλεος.... καρεκλοκένταυροι της ΕΡΤ

Ο ΠαναθηναΙκός κέρδισε χτες τον ΟΦΗ με 3-1 στο άδειο ΟΑΚΑ, σε έναν αδάφορο βαθμολογικά και αγωνιστικά αγώνα. Μετά από καιρό κάθισα να παρακολουθήσω εντός έδρας αγώνα από τη ΝΕΤ, όμως κατάφεραν να μου σπάσουν τα νεύρα αυτοί οι άθλιοι καρεκλοκένταυροι της κρατικής τηλεόρασης. Η ΕΤ1 μετέδιδε ταυτόχρονα τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος και η ΕΤ3 τον αγώνα Άρης-Πανθρακικός, όταν έμπαινε γκολ σε κάποιο από τα δύο αυτά γήπεδα οι ουδέτεροι, σοβαροφανείς, άσχετοι δημοσιογράφοι της δεκάρας διέκοπταν τη μετάδοση του αγώνα στο ΟΑΚΑ και μας έδειχναν τις φάσεις από τα άλλα δύο γήπεδα, των οποίων οι αγώνες μεταδίδοταν από τα άλλα δύο κανάλια. Κύριοι της ΕΡΤ εάν ενδιαφερόμασταν να δούμε τις φάσεις από τα άλλα δύο γήπεδα μπορούσαμε να κάνουμε ζαπινγκ μόνοι μας. Για μια ακόμη φορά επιβαιβαιώνεται ότι ότι δεν σέβονται τον Παναθηναϊκό καθόλου και σε αυτό έχει μερίδιο και η διοίκηση της ομάδας μας.
Τουλάχιστον από τη νέα χρονιά δεν θα μας μεταδίδει αυτή η <<φοβερή>> δημοσιογραφικη ομάδα της ΕΡΤ, γιατί κουραστήκαμε από τις <<παπαρολογίες>>, τις αναλύσεις της διατησίας των καθηγητάδων, που τα βλέπουν όπως τους συμφέρει και των παλαίμαχων(βλέπε πουρουπουπου, Βαρούχας και σία) ...
Βέβαια και στα ιδωτικά κανάλια δεν είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα, τουλάχιστον όμως μπορείς να κάνεις ένα παράπονο και να ακουστεί. Ίσως από τη διοίκηση στις διαπραγματέυσεις που κάνουν με τα κανάλια για τις μεταδόσεις των αγώνων θα πρέπει να βάζουν στο τραπέζι και το πως θα γίνονται αυτές οι μεταδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: