14 Απριλίου 2009

13/4/2009...Ένας χρόνος από το συλλαλητήριο



Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθές από το συλλαλητήριο, που ελπίζουμε ότι θα αλλάξει την κατάσταση στην ΠΑΕ και κατ' επέκταση την ιστορία της ομάδας.

Ένα χρόνο περίπου πριν η ομάδα φαινόταν ότι ήταν σε ένα αδιέξοδο παρόλο που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα, δεν είχε τη στίριξη των οπαδών (κατά τη γνώμη μου κακώς, διότι δεν αφήνεις την ομάδα μόνη και αβοήθητη και ας διαφωνείς με τη διοίκηση) και υπήρχε μια διάχυτη γκρίνια στον κόσμο για το παραμικρό.

Η νέα διοίκηση παρόλο που είχε λίγο χρόνο μπροστά της για να κάνει αλλαγές στην ομάδα, να κάνει μεταγραφές καθώς και να αλλάξει τις ισορροπίες στην ΕΠΟ, τα κατάφερε αρκετά καλά σε ότι αφορά την ανανέωση των προσώπων του διοικητικού συμβουλίου καθώς και την στελέχωση των ακαδημιών και του τμήματος σκάουτινγκ, όπως και στο θέμα προπονητή κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά τις μεταγραφές το καλοκαίρι έγιναν τεράστια λάθη και αυτό αποικνύεται από το ότι ο προπονητής χρησιμοποιεί τους παλιούς παίχτες και ελάχιστα τους νέους. Το Γενάρη δεν έγινε καμία κίνηση για παίχτες και αυτό πιστεύω θα έχει αντίκτυπο στην προσπάθεια της ομάδας να μπεί στους ομίλους του CL και πάλι.

Σε ότι αφορά την κατάσταση στην ΕΠΟ και ειδικότερα στον τομέα της διατησίας, αυτή είναι και η πιο δύσκολη αποστολή της νέας διοίκησης. Το πρώτο βήμα έγινε με την απομάκρυνση του <<κυρίου>> Γκαγκάτση, μένει τώρα να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις του κ. Πιλάβιου..

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω σε αυτό το μοντέλο, που εφαρμόζεται στην ομάδα μας δεν προέρχεται από τη διοίκηση αλλά από τους μετόχους.Το έχω αναφέρει και σε παλιότερα άρθρα ότι αυτό που με προβληματίζει είναι οι φιλοδοξίες του κ. Βγενόπουλου και η διγλωσσία του προκειμένου να προασπίσει τα συμφεροντά του.
Όποιος θέλει να δει παλιότερα άρθρα μπορεί στα παρακάτω link:


Δείτε ένα ωραίο video επενδεδυμένο με τη μουσική των Active member για το συλλαλητήριο του περασμένου Απριλίου στο youtube από τον thodoras13 στο link:http://www.youtube.com/watch?v=p2R39_NRxcQ&feature=related


Δεν υπάρχουν σχόλια: