24 Ιανουαρίου 2010

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0


Στο 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός με τον Άρη, παίρνοντας μόνο έναν βαθμό, αύξησε όμως τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 8 βαθμούς μετά την ήττα του Ο΄λυμπιακού από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη.
Η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα έπαιξε καλά και δυνατά με καλή κυκλοφορία, όμως οι παίχτες μας ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει σήμερα το πρωτάθλημα, όμως δεν πειράζει, συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και όσο η ομάδα παίζει δυνατά δεν φοβάμαι.
Όλοι την Κυριακή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσουμε με τις φωνές μας ώστε να πάρουμε το ντέρμπι και να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον τίτλο.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να μένουν ευχαριστημένες με το Χ. Ο Παναθηναϊκός πήρε το κέντρο αλλά δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Άρη. Δύσκολα να χάσει αυτό το πρώταθλημα, αλλα δεν πρέπει να επαναπαύεται.

Την καλημέρα μου

Μάγος είπε...

Σωστός κ Κανθαρος..Και οι δύο πήγαιναν για το Χ ήταν φανερό...
Απο κει και πέρα δεν ήταν τόσο το ότι ήμασταν άστοιχοι,αλλά το ότι όλες μας οι ελπίδες για γκόλ βασιζόταν σε κανα σουτ απο μακριά η κάποια προσωπικλή ενέργεια του Σισσέ ο οποιός εκγλωβίστηκε τελικά απο τον Κούπερ...
Ήταν φανερό πως τέλος πιστεύω πως χωρίς Νίνη και Λέτο η ομάδα είναι αρκετά ανιαρή..
Μόνο σε ματς που πάμε για το Χ πρέπει να λείπουν και οι 2 αλλίως φάση δεν βγάζουμε με τίποτα.
Ωραίος αδερφέ Αντώνη!