9 Ιανουαρίου 2010

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-2



Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-2 και όπως δήλωσε και ο Νίκος Νιόμπλιας μετά τη λήξη του ματς, σε δύο μέρες κανένας δε θα θυμάται την εμφάνιση αλλά μόνο το σκορ. Ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας για την ομάδα μας φέτος κυρίως από ψυχολογικής άποψης και αφού δεν πληρώσαμε τη χαλαρότητα μετά το δεύτερο γκολ του Σισέ τέλος καλό όλα καλά. Όμως εκεί στην ΕΡΤ δεν λένα να σταματήσουν το παιχνίδι που παίζουν σε βάρος της ομάδας μας. Ο ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης, η πρώτη ερώτηση, που ρώτησε το Νίκο Νιόμπλια ήταν για την εμφάνιση της ομάδας για να πάρει δικαιολογημένα  την απάντηση από τον προπονητή μας ότι σε δύο μέρες κανείς δε θα θυμάται τίποτα. Και υποτίθεται ότι είναι Παναθηναϊκός....
Το έχω ξαναγράψει και επί Τεν Κάτε, ότι δεν έχει για φέτος καμμία σημασία το πόσο καλή μπάλα παίζει η ομάδα παρά μόνο να κερδίζει για να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα και θα έρθει και η καλή μπάλα.
Στίριξη στην ομάδα και τον προπονητή μέχρι τέλους και ιδιαίτερα τώρα που έχει μεταφερθεί το άγχος και τα προβλήματα στην απέναντι πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: