6 Ιανουαρίου 2010

Παναθηναικός - Εργοτέλης 4-1

Σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών και πλέον, που έχω να γράψω, έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ομάδα με κυριότερο κατά τη γνώμη μου την αλλαγή προπονητή. Είχαμε και την ήττα από τον Ολυμπιακό με κάτω τα χέρια...αλλά το θετικό είναι ότι η ομάδα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Αυτό, που παραμένει όμως είναι το τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα, το οποίο είναι ορατό σε όλα τα ματς ακόμα και με την πιο αδύνατη ομάδα. Και αν αυτό δεν το πληρώνει η ομάδα μέχρι τώρα οφείλεται στο ότι από τη μέση και μπροστά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός και τυχερός που έχει αυτόν τον τεράστιο σέντερ φορ, τον Djibril Cisse. Παρόλο το μεγάλο συμβόλαιο, που έχει και το τεράστιο όνομα που κουβαλάει, όχι απλά  τιμάει  τα λεφτά που παίρνει, αλλά παίζει και με φοβερό φιλότιμο και αυτό φαίνεται όταν χάνει την μπάλα για παράδειγμα στο κέντρο του γηπέδου τρελλαίνεται και κυνηγάει σαν αφηνιασμένος. Παράδειγμα σήμερα στο πρώτο ημίχρονο που γύρισε πίσω και μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον παίκτη του Εργοτέλη και στη συνέχεια τα έψαλε στους συμπαίκτες του για να τους ξυπνήσει.
Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή και τα δύο γκολ που βάλαμε ήταν κατά τη γνώμη μου από τύχη, ενώ η άμυνα.... έμπαζε από παντού.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα και με την είσοδο του Λέτο το σχήμα έγινε πιο ορθολογιστικό και αυτό γιατί ενώ ο Καραγκούνης έπαιζε υποτίθεται αριστερά δεν γύρναγε να μαρκάρει με αποτέλεσμα να μένει τεράστιο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σπυρόπουλος να πελαγοδρομεί.
Επίσης χθες ο Νίκος Πατέρας υποσχέθηκε έξτρα πριμ 1.000.000 ευρώ για την κατάκτηση του νταμπλ και κανονικά σήμερα οι παίχτες μας έπρεπε να τρώνε σίδερα, όμως μόνο σίδερα δεν έτρωγαν...
Ένα άλλο που θέλω να σχολιάσω είναι η αλλαγή του Τζιώλη. Τέτοιου χαρακτήρα παίχτες δεν πρέπει να παίζουν στον Παναθηναϊκό και τους αξίζει να κάθονται στην εξέδρα. Τώρα εάν ο Νιόμπλιας δέχτηκε πιέσεις από τη διοίκηση να τον βάλει για να πάρει συμμετοχές, έτσι ώστε να τον πουλήσει για μένα είναι μέγα λάθος του. Ο χρόνος θα δείξει....
Τέλος καλό  όλα καλά, τώρα πάμε στην Ξάνθη με αέρα 5 βαθμών και οι παίχτες δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία μετά το δώρο της ΑΕΚ και ας ελπίσουμε ότι επιτέλους  η διοίκηση θα  πάρει αμυντικό κλάσης (ελπίζω να είναι ο Ματεράτσι και κατά τη γνώμη μου οι δηλώσεις που κάνει ότι θέλει να μείνει στην Ίντερ είναι για να πάρει περισσότερα λεφτά).
Ίδωμεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: