5 Ιουλίου 2009

Βγήκαν τα διαρκείας στο Μπάσκετ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα διαρκείας της σεζόν 2009-2010:
Aιώνια πιστός, αγάπη διαρκείας

Ο Παναθηναϊκός κάθε φορά που κατακτά έναν τίτλο, ανοίγει αυτόματα η όρεξη του και για τον επόμενο! Η περσινή πετυχημένη χρονιά έκλεισε με την κατάκτηση τριών τίτλων (το δεύτερο triple crown τα τρία τελευταία χρόνια), και η ομάδα ετοιμάζεται να διεκδικήσει και πάλι επιτυχίες και άλλους τίτλους και να κάνει τους φίλους της υπερήφανους. Να δώσει νέες χαρές στον κόσμο της, που έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα της, έτοιμος και αυτός από την δική του πλευρά να παράσχει και φέτος στήριξη… διαρκείας. Ένα από τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία, είναι οι γεμάτες εξέδρες.
Έτσι λοιπόν οι κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού για την σεζόν 2009-10 θα διατίθενται από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου (ΔΕΥ – ΠΑΡ 10πμ – 6.30μμ) από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» (τηλ. 210 6440010), αλλά και μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση www.paobc.gr. Σε πρώτη φάση (ως τις 6/9) θα γίνουν οι ανανεώσεις, ενώ θα διατίθενται και οι θέσεις που δεν υπήρχαν πέρυσι κάτοχοι διαρκείας.
Οι τιμές των διαρκείας είναι: 5.000 ευρώ, 4.200 ευρώ, 4.000 ευρώ, 2.500 ευρώ, 800 ευρώ, 200 ευρώ, 150 ευρώ. Εκτός από τα μεμονωμένα διαρκείας υπάρχουν ακόμη δύο κατηγορίες. Το εταιρικό και το παιδικό.
Το εταιρικό χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι το απλό των 200 ευρώ με έκπτωση ανάλογα με τον αριθμό των διαρκείας που θα αποκτήσει μια εταιρεία. Η δεύτερη κατηγορία είναι το Executive στην τιμή των 800 ευρώ .
Το παιδικό υπάρχει επίσης στις κατηγορίες των 200 και 800 ευρώ. Κάθε γονιός έχει έκπτωση για το πρώτο παιδί 50% και 75% για κάθε παιδί από το δεύτερο και μετά. Το παιδικό ισχύει για παιδιά έως 15 ετών.
Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από εφέτος θα θεσπίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα παροχών προς τους κατόχους διαρκείας με πολλές προσφορές από τους χορηγούς της ομάδας, αλλά και πολλές άλλες γνωστές εταιρείες. Το πρόγραμμα παροχών θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου
Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ στην ανταπόκριση του κόσμου για αγορά καρτών διαρκείας ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες επιτυχίες. Η ομάδα έκανε το καθήκον της, τώρα είναι η δική σας σειρά!

http://www.paobc.gr/document.php?category_id=2&document_id=1021&page=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: