1 Ιουλίου 2009

Κρίσιμες ώρες για τον Ερασιτέχνη και το Βόλλεϊ του Παναθηναϊκού

Πριν περίπου ένα χρόνο ο κ. Βγενόπουλος μας μίλαγε για πράσινες καρδιές, για Αμπράμοβιτς για βοήθεια στον Ερασιτέχνη και άλλα διάφορα, όλα επενδεδυμένα με όμορφα λόγια που έκαναν κλικ στον οπαδό του Παναθηναϊκού. Όμως την αποστολή του στον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή την ολοκλήρωσε... και την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια και δεν τον ενδιαφέρουν οι εκατομμύρια πράσινες καρδιές τώρα πλέον. Στο καλό...κύριε Αμπράμοβιτς

Ένα χρόνο μετά ο Ερασιτέχνης είναι ένα βήμα από το να ορισθεί διοίκηση πρωτοδικείου και στο τμήμα βόλλεϊ δήλωσαν παραίτηση από το ΤΑΑ Παναθηναϊκός οι Αλέξανδρος Έλληνας, Βασίλης Πιστιόλης και Κώστας Παναγούλιας, γιατί εάν παρέμεναν θα έπρεπε να καλύψουν μόνοι τους το μπάτζετ που ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ. Τα συμβόλαια των παιχτών που υπέγραψαν πρόσφατα αρχίζουν να ισχύουν από σήμερα και είναι ορατός ο κίνδυνος πλέον εάν δεν πληρωθούν η ομάδα να υποβιβαστεί, ή να κατέβει με νεαρούς παίχτες κινδυνέυοντας με διασυρμό σε κάθε παιχνίδι.
Επιτέλους ας ανοίξουν τις πόρτες του Ερασιτέχνη στους απλούς οπαδούς έτσι ώστε να συνεισφέρουμε όλοι για την αγαπημένη μας ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: