20 Αυγούστου 2009

Έλεος ψευτοδημοσιογράφοι, έλεος!!!!

Αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό και τους αλητήριους δημοσιογράφους και γενικά με τα ΜΜΕ είναι πλέον κουραστικό.
Ότι και να κάνει ο προπονητής, όποια ομάδα κατεβάσει, ότι κινήσεις κάνει η διοίκηση και ότι δηλώσεις και να κάνει κάποιος παίχτης, το γελοίο παρασκήνιο που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από 10 χρόνια προσπαθεί να πιαστεί από κάτι που δεν έχει και μεγάλη σημασία ώστε να επηρεάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για να αρχίσει η γκρίνια και η μιζέρια, η οποία μαστίζει την ομάδα μας. Αυτό έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, αυτό πάνε να κάνουν και φέτος, όμως είναι στο χέρι μας να μην τους αφήσουμε. Μετά τον αγώνα ο Κατσουράνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά η Ατλέτικο έχει μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα. Ήταν πολύ καθοριστικό το πρώτο γκολ, γιατί μέχρι τότε η Ατλέτικο δεν είχε κάνει καμία ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι. Μετά έγιναν όλα πιο δύσκολα, παρασυρθήκαμε από τον κόσμο και δεν έπρεπε. Έπρεπε να παίζαμε πιο κλειστά. Καλύτερα το 1-1, παρά το 1-3.

Στον επαναληπτικό δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και αν μπορούμε να πετύχουμε γκολ σε κάποια αντεπίθεση, τότε θα τους αγχώσουμε. Να παίξουμε κλειστά, γιατί οι επιθετικοί τους βγάζουν γκολ από το πουθενά»


Βγαίνει από τα παραπάνω λεγόμενα το συμπέρασμα ότι υπάρχει μομφή εναντίον του προπονητή? Όποιος ήταν στο γήπεδο χτες καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέει ο Κατσουράνης. Ο κόσμος από κάποια στιγμή και μετά έσπρωξε την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε το γκολ του Λέτο. Η ατμόσφαιρα χτες ήταν φοβερή και πιστεύω ότι όλοι τη χάρηκαν, ήταν μια γιορτή που συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση της ομάδας παρόλο που χάσαμε.
Έτσι ο Κατσουράνης αναγκάστηκε να βγάλει την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση στο site του Παναθηναϊκού:

«Δυστυχώς, χθεσινές μου δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο παρερμηνεύτηκαν ως δήθεν αιχμή εις βάρος του προπονητή μας, γεγονός εντελώς ανακριβές. Η δήλωσή μου ήταν σαφής και ξεκάθαρη: σχολιάζοντας την αγωνιστική συμπεριφορά μας μετά την ισοφάριση διατύπωσα την εκτίμηση πως παρασυρθήκαμε από τον κόσμο. Πιστεύω πως η δήλωση αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρεξήγησης και απορώ πως προκλήθηκε η όποια παρανόηση. Όπως και να ‘χει είμαστε επικεντρωμένοι στην προσπάθειά μας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ένας άνθρωπος για την επίτευξη των στόχων μας».

Έλεος κύριοι δημοσιογράφοι..σας έχουμε πάρει χαμπάρι