21 Μαρτίου 2009

ΠΑΟ-ΚΟΥΝΕΟ 3-2 και ο Παναθηναϊκός στον Τελικό






Φοβερή ανατροπή πέτυχε ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό με την Ιταλική Κούνεο στο κλειστό ΟΑΚΑ, αφού έχανε με 0-2 σετ. Τελικά κατάφερε να γυρίσει το ματς με τη βοήθεια δέκα χιλιάδων οπαδών μας και περιμένει τώρα τον αντιπαλό του από τον επόμενο ημιτελικό Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ-Αλμερία.



Ο Αγκάμεζ ήταν για μία ακόμη φορά φοβερός, όμως το ματς γύρισε με την είσοδο του Λάπα και του Πανταλέοντα και την άνοδο των Γκέριτς και Έρπ. Ειδικά ο Λάπας ήταν συγκλονιστικός γιατί ήταν και τραυματίας.
Θέλω να τονίσω και τη συνεισφορά του Αλέκου Λεώνη ο οποίος με τις αλλαγές και την ηρεμία του στο πάγκο κατάφερε να αφυπνίσει τους παίχτες μας και να φτάσει η ομάδα στην ολική ανατροπή.



Τα σετ: 23-25, 18-25, 25-15, 25-20, 15-6.



Ο τελικός θα γίνει αύριο στις 16:30, όποιος μπορεί ασ πάει να βοηθήσει την ομάδα μας να κερδίσει την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα.



Όσο για το μπάσκετ.. Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Αλεξάνδρειο τον Άρη με 76-69 στο ...ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής και περιμένει με ανεβασμένη ψυχολογία τα παιχνίδια με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα στις 24 & 26 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: