25 Μαρτίου 2009

Παναθηναϊκός-Σιένα 90-85



Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Σιένα χθές το βράδυ με 90-85. Σε όλο το παιχνίδι δεν απειλήθηκε παρόλο που η Σιένα ήταν πολύ κοντά στο σκορ, απλά οι παίχτες μας ήταν άστοχοι και δεν κατάφεραν να πάρουν διαφορά.Σε αυτό συνέβαλε βέβαια και το παιχνίδι της Σιένα, η οποία παίζει σκληρή άμυνα και κάποιες φορές αντιαθλητική. Βέβαια στα τελευταία λεπτά τα κρίσιμα σουτ μπήκαν και έτσι πήραμε τη νίκη.
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκανε κάποια παράπονα για το τον τρόπο παιχνιδιού της Σιένα λέγοντας χαρακτηριστικά: όταν μιλάω για ένα θέμα, μιλάω πάντα όταν είμαι 100% και παραπάνω σίγουρος. Αν δει κάποιος το προηγούμενο παιχνίδι με τη Σιένα θα δει ότι ο Σάτο έκανε φάουλ επικίνδυνα στον Διαμαντίδη, για την υγεία του, όχι απλά για το παιχνίδι, τα οποία πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά.Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει να δει το βίντεο. Θα καταλάβει τι λέω. Δεν τα λέω για να ετοιμάσω το επόμενο παιχνίδι. Αυτά είναι μαλ... Τα λέω γιατί έτσι είναι. Στο μίτινγκ της Ευρωλίγκας είχαμε πει ότι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται.

Τώρα στο αυριανό ματς (21:45) πάλι με τη Σιένα θα πρέπει να κάνουμε το 2-0 για να πάμε στην Ιταλία και να καθαρίσουμε τη πρόκριση.

Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα που δημιούργηασαν οι οπαδοί μας και πολύ κόσμια.


Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι μια γιορτή και ευχαριστιέσαι όταν πηγαίνεις στο γήπεδο την ωραία ατμόσφαιρα, το σχρδόν γεμάτο γήπεδο, τα διάφορα happenings που έχει οργανώσει η διοίκηση και γενικά δεν υπάρχει αυτή η μιζέρια που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.


Για την ομάδα ποδοσφαίρου δεν έγραψα κάτι διότι το ξενέρωμα δεν έχει όρια, οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουμε για παίχτες έκαναν πάλι αυτό που ξέρουν καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: